fbpx

Mediapuls – episode 8

VR-briller, Facebook-killer, Twitter hjerter, Storyboard, Shpock, nye LinkedIn-apper, Sophie Elise og mye mer i ukens episode av MediaPuls.

MediaPuls er inne i sin tredje måned. Podcast-serien til Marius Karlsen og undertegnede, som handler om den norske og utenlandske mediebransjen. I ukens episode har vi blant annet vært i kontakt med Rune Paulseth fra Facebook og Per Håkon Fasting fra Schibsted. Årsaken er Schibsteds nye Facebook-killer, som viste seg å ikke være en killer, men et nytt annonseverktøy med geo-muligheter. Marius Karlsen har testet VR-briller som kan bli «den nye journalistikken» og vi har sett nærmere på alt det nye som har skjedd i løpet av uken som gikk innenfor sosiale medier…..og det er ikke så rent lite.

Derfor har vi også sett nærmere på norske Storyboard som samler alle norske nyheter og ser i hvilke sosiale nettverk de har blitt delt, og hvilke bloggposter som deles mest fra dag til dag.

Les også: Slik produserer vi MediaPuls

Abonner på MediaPuls du også

Som vanlig finner du alle episoder av MediaPuls på https://MediaPuls.no – hvor vi også legger ut linker til alle sakene vi har snakket om. Du kan også abonnere på MediaPuls via SoundCloud og iTunes.

MediaPuls er genialt å høre på når du sitter i bilen, på bussen, på t-banen eller trikken. Eller bare når du har tid og lyst. Og det er det flere og flere som gjør.

MediaPuls-siste-30-dager-8-november-2015

I oktober hadde vi i gjennomsnitt omlag 160 lyttere hver dag. Så langt i november er antallet økt med 53 prosent, til 245 daglige lyttere. Det motiverer oss til å fortsette. Vi kan blant annet love mange spennende gjester i tiden fremover, og vil fortsette å «grave» og diskutere alt som engasjerer de på inn- og utsiden av mediebransjen.

Sjekk ut episode 8 av MediaPuls på SoundCloud her, eller på iTunes her. Del gjerne med andre du tror kan ha nytte og glede av å høre på MediaPuls.