fbpx

#MediaPuls – «Alle mann til Instant Articles»

Twitters #øyeblikk, FirstCast, mediebransjen 2025 og Instant Articles 12. april. Og ny sponsor!

Twitter har øyeblikk som kommer og går. PR-byrået First House er ute med egen podkast. De var ikke First, men Second. Mediebyrået Opt bruker ikke en krone på norske reklameplasser. André Walle er ny annonsedirektør i Schibsted, og Facebook åpner opp Instant Articles for alle 12. april. MediaPuls har tatt en prat med digitalredaktør Jan Thoresen i Aller Media og produktdirektør Inge Thorud fra Dagbladet, for å høre om deres erfaringer så langt.

I tillegg diskuterer Marius og Hans-Petter hvordan mediebransjen vil se ut i 2025. Vel, egentlig diskuterer vi hva 70 utgivere og redaktører mener om fremtidens utfordringer som mediehus og publisister står ovenfor i løpet av de neste 10 årene.

EnerWe er vår nye sponsor!

EnerWe arrangerer enerWE Communication Conference i Oslo den 11. og 12. mai, og MediaPuls vil ta tempen på olje- og energibransjen fra scenen. Gå inn på www.ecc.media for å se konferanseprogram, informasjon om utstillere, deltakerlister fra tidligere konferanser og mye mer. Vi sees på enerWE Communication Conference 11. og 12.mai. 

Du kan sikre deg en early bird-plass ved bestilling innen den 29. februar!

Abonner på MediaPuls via SoundCloud eller iTunes!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Helt til slutt må det nevnes at vi nå tester ut å gå over til 3 episoder i uken. Søndag kveld, tirsdag kveld og torsdag kveld.

Gi oss gjerne tilbakemelding på om kortere episoder – og økt frekvens er positivt eller ikke.