fbpx

MediaPuls 71 – Feigt og flaut fra FruHjorth

Bak den anonyme Twitter-kontoen FruHjorth som sparket i alle retninger, skjulte det seg en kvinnelig journalist fra Dagens Næringsliv, og angivelig fem andre.

Medier24 avslørte onsdag 22. juni, at det var DN-journalisten Mina Ghabel Lunde som stod bak den anonyme Twitter-profilen FruHjorth. (Kontoen er nå slettet) Mina har kommet med krass kritikk mot både ledelse i Dagens Næringsliv, intervjuobjekter, kollegaer, journalister og andre debattanter over lengre tid, men hevder selv at hun kun er en av totalt seks personer som har tvitret. Feigt, flaut og fullstendig på trynet, er dommen fra MediaPuls.

Etter at harmen har lagt seg i «studio«, tar MediaPuls for seg ABC Startsiden som har lansert den flunkende nye nyhetsappen Feedo. Hos New York Times forsøker de seg med et nytt våpen mot adblockere; Annonsefrie abonnement, mens Facebook blar opp 50 millioner dollar som de skal gi bort til kjendiser og mediehus for at de skal være mer aktive på Facebook Live. Og det er ikke bare Facebook som er opptatt av kjendiser. Twitter har lansert ny app for kjendiser – kjøpt seg et nytt selskap, og økt antall sekunder på en video fra 30 til ….. 140.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.