fbpx

MediaPuls 63 – #Appfail og gratis medieplattform?

SKAM, Dagens Næringsliv, Forbrukerrådets #Appfail og Schibsteds nye medieplattform.

Hans-Petter er i godt humør, til tross for at Dagens Næringsliv ikke ønsker å bidra til å gjøre brukeropplevelsen bedre. Dagbladet har spurt Hans-Petter om SKAM, uten at han har så mye fornuftig å si om selve ungdomsserien. Derimot viser SKAM veien for hvor medieutviklingen går – mot Internett, som med alt annet.

Marius er bekymret for krigsretorikken til Schibsted, og har fått bekymringene sine på «trykk» hos Aftenposten, og Forbrukerrådet har fullført sin live-sending av «Terms and Conditions» for de typiske appene som er å finne på de fleste smarttelefoner i Norge. MediaPuls tok praten med Fagsjefen i Forbrukerrådet, Finn Myrstad, for å høre mer om bakgrunnen for viral-suksessen #Appfail.

Hva gjelder sosiale medier, har Facebook åpnet for å lage «minutt-for-minutt»-TV, og Twitter har avslørt sin største endring i løpet av de siste ti årene.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.