fbpx

Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen står bak podkast-serien MediaPuls

#MediaPuls 46 – Facebook vs Snapchat

Konkurransen hardner til mellom Facebook og Snapchat. Blendle satser på USA, men kommer kanskje til Norge, og aldri mer papir for The Independent.

Påsken er dårlig tider for podkast. Podkast er noe man lytter til alene, og påsken er i liten grad alenetid. Nå er påsken over for denne gang, podkastere og -lyttere er tilbake og det gjelder selvsagt også MediaPuls. Episode 46 er spekket med temaer som vi har lest og hørt om, eller testet ut i løpet av påskeferien… «and then some».

Har du svart på podkast-undersøkelsen? Stenger 1. april!

Blendle me

Jeg har blant annet vært så heldig og skaffet meg en konto på den amerikanske utgaven av Blendle – og har kun rosende ord å komme med. I tillegg har jeg kjøpt meg ett års abonnement på Newsbeat – podkasten som leser opp nyheter fra omlag 200 nettaviser. Verken Snapchat eller Facebook har ligget på latsiden i løpet av påskeferien, og i England har The Independent solgt sin siste papiravis.

Dette, og mye mer – som alltid – i MediaPuls.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Facebook-video-innsikt

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.