fbpx
Omdømmedagen

MediaPuls 251 – Live podkasting fra Omdømmedagen 2018

Torsdag 26. april arrangerte PR- og kommunikasjonsbyrået Apeland, Omdømmedagen 2018 på Latter i Oslo. MediaPuls holdt live podkast med Tine, Norgesgruppen og Deloitte.

Omdømmebygging gjennom ørene

Podkast er på ingen måter en ny kanal, men den er i sterk vekst, selv om den fortsatt er marginal sammenlignet med de fleste andre etablerte kanaler virksomheter benytter for å skape endring gjennom sin kommunikasjon.

I anledning av Omdømmedagen 2018, som PR- og kommunikasjonsbyrået Apeland arrangerte på Latter i Oslo, var MediaPuls invitert ved Hans-Petter, til å holde en live podkast sammen med Tine, Norgesgruppen og Deloitte.

Temaet var hvordan man kan bruke podkasten til å styrke virksomhetens omdømme, og for å dele erfaringene så langt fra de tre selskapene, fikk vi besøk av;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Q: Spørsmål fra oss til dere; Burde vi arrangere en live-utgave av MediaPuls i anledning av vårt eget 3 års jubileum som kommer nå til høsten? 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

Bilde:  Katrine Lunke, Apeland