fbpx
kundeopplevelse personalisering

MediaPuls 243 – Kundeopplevelser, mediepolitikk, medietilsyn og AggregateIQ

Hvorfor satser ikke bedrifter mer på å skape gode kundeopplevelser. Burde Norge satse på en dansk mediepolitikk? Facebook har kastet ut et nytt analyseselskap og nesten alle barn mellom 9 og 11 år har egen smarttelefon.

Kundeopplevelser

Riktig bruk av data kan bidra til å skape gode kundeopplevelser. Riktig bruk av data kan gi merverdi for både kunde og bedrift. Det kan skape personaliserte brukeropplevelser, forbedre kundeservicen og skape mer lojale kunder. Hvorfor er det så få som bryr seg om å skape gode kundeopplevelser?

Dansk mediepolitikk – hvorfor skal vi bry oss?

I forrige uke gikk kulturminister Trine Skei Grande ut og sa hun ønsket et bredt forlik på Stortinget om en ny mediepolitikk. Dette er det siste utspillet i en lang rekke utsettelser og utvalg og elendighet de siste årene. Torsdag i forrige uke la den danske kulturministeren frem forslag til ny mediepolitikk. Den var langt mer offensiv og nytenkende. Kan Norge vinne på å se mot Danmark?

Sosiale medier siden sist:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.