fbpx
kunstig intelligens

MediaPuls 185 – Super Mario på kunstig intelligens

På få uker har det skjedd utrolig mye spennende innen kunstig intelligens. Tenk hvor mye som vil skje bare på noen få år!

Forskningen innenfor kunstig intelligens går i et rasende tempo. Mye tyder på at det skjer like mye på en uke i 2017, som det gjorde på et helt år for bare noen få år siden. Utviklingen og forskningen er eksponentiell. Vi ser på noen av de viktigste nyhetene – bare for de siste par ukene. Et par uker som ikke har vært spesielle, men som viser hvor mye som skjer. 

Vi har lenge snakket om hvor viktig det vil være for TV-reklamen at den blir målrettet. For å oppleves mer relevant. For å irritere mindre, men også for å opprettholde oppmerksomheten til publikum. Hans-Petter skrev «20 forslag til hvordan TV 2 Sumo kan bli en bedre strømme-tjeneste» tidligere i år. Nå er TV 2 i ferd med å innfri ett av forslagene. Sammen med Egmont Publishing, og i samarbeid med Google, vil TV 2 Sumo snart bli personalisert. Snart kan annonsørene kjøpe TV-annonsene programmatisk. 

I tillegg avslører MediaPuls hva den egentlige motivasjonen bak DAB er. Og hva det egentlige motivet for at mediehus bør samarbeide. Tips: Det handler ikke om å skape den beste brukeropplevelsen.

Ny Tid presterte å publisere helt ville konspirasjoner om 11. september-terroren i USA, og trekke inn konspirasjoner over hvem som egentlig sto bak terroren i Barcelona. Det får de penger av Staten for å gjøre. Og hjelp av Klassekampen til å distribuere. Det er helt på jordet!

I sosiale medier siden sist, ser vi nærmere på;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

#Sponsor: Gants Tech Prep-skjorter

mediehus

Det har lenge vært tilgjengelige treningsklær med teknologi som holder deg tørr og luktfri. Nå har teknologien også kommet til pen-skjortene. Med de nye Tech Prep-skjortene fra Gant kan du stresse mellom møter, fly rundt på konferanser, eller stå på scenen og holde foredrag uten å «svette vekk».

Gant har innført tekniske kvaliteter i deres tidløse skjorter. Fordelene til Tech Prep-skjortene er at de er pustende, hurtigtørkende og temperaturregulernde. Tech Prep-skjortene til Gant tørker 6 ganger raskere enn normale penskjorter i bomull.

Som MediaPuls-lytter gir Gant deg 10% rabatt på dine Tech Prep-skjorter. Gå inn på Gant.no/MediaPuls og bruk rabattkoden MediaPuls.

Nyttige lenker:

 

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

 

Bilde: Wasfi Akab Mamma Mia via photopin (license)