fbpx

MediaPuls 152 – Internett vil ikke bli et reklamemedium

For 20 år siden trodde Carat at internett ikke ville slå an. Nå tror de at telekomsektoren vil disrupte Facebook og Google.

Digital synlighet gjennom søk blir bare viktigere og viktigere. Det gjelder både for å skaffe kunder på kort sikt, men også for å bygge opp merkevaren til å ta eierskap i et tema. Ikke bare for navnet eller egne varer. Enkelte er gode, andre ikke.

Carat tror at telekom-bransjen vil disrupte markedet til Facebook og Google. For 20 år siden trodde de ikke at internett ville bli et reklamemedium. Vi er ganske sikre på at telekom-aktører som Telenor og Verizon vil utfordre både Facebook og Google, men ikke minst tradisjonelle mediehus. Og telekom-aktøren Verizon er kanskje på vei mot noe helt nytt, med deres investering i Renovo som jobber med autonome biler.

* For the record; 4,000 gigabyte er 4 millioner megabyte… ikke 40. Og Donald Trump har ikke vært president i 9, men 3 måneder.

Vi ser nærmere på resultatene til Amazon, Alphabet og Twitter.

I spalten sosiale medier siden sist kommer vi blant annet innom;

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

#Sponsor: AdLink


AdLink skreddersyr alt du som annonsør trenger for å få ut ditt budskap på tvers av norske podkaster via podkast-plattformen Acast. For å se hvilke podkaster AdLINK jobber med, så ta en titt på podlisten.no. Alle som lytter på MediaPuls får tilbud om gratis rådgiving om hvordan du som annonsør kan ta i bruk podkast på en effektiv måte.

I tillegg får du 10% rabatt på ordinære priser ved å oppgi rabattkoden: ADLink Media 10.
Rabatten er gyldig ut uke 18! Gå inn på Podlisten.no nå!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.