fbpx

MediaPuls 144 – Feige redaktører og dårlige annonseprodukter

De redigerte mediene må raskt ta stilling til om de skal tillate politisk innholdsmarkedsføring. Vi tar praten med generalsekretæren i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen.

Bør mediehusene satse på politisk innholdsmarkedsføring? Har de råd til å la vær, og er det egentlig et problem? Norsk Journalistlag mener det. Redaktørene er usikre. Vi tar diskusjonen med generalsekretæren i Norsk Presseforbund.

– Google har en utrolig evne til å trekke til seg annonsekroner, og har en usedvanlig vekst. Konsekvensene vil være betydelig hvis ikke Schibsted makter å utvikle annonserings-systemer som kan konkurrere med Google.

Sitatet kommer fra daværende konsernsjef i Schibsted, og er 10 år gammelt. Nå har Schibsted sluppet et nytt annonseprodukt, som åpner opp for at du og jeg kan lage våre egne annonser. Men er det godt nok? Marius og Hans-Petter gir deg dommen.

The Times opplevde enorm vekst i abonnenter etter at de gikk bort fra løpende nyhetsdekning på nett, og MediaPuls opplevde stor vekst i første kvartal.

I sosiale medier siden sist ser vi nærmere på:

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

#Sponsor: produktivNorge med Getting Things Done

Ta testen på GTDtest.no og få med deg resultatet på MediaPuls i løpet av de neste ukene.

#Sponsor: Extra Optical

MediaPuls presenteres av Extra Optical – Norges ledende optiker på nett. Gå inn på ExtraOptical.no i dag, bruk rabattkoden «PULS» og få 20% rabatt på dine briller. Prøv så får du se!

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Foto: Erik Waatland / Medier24