fbpx

MediaPuls 122 – Blir du rik på Facebook-videoer i 2017?

Facebook skal gjøre mulig å tjene penger på video, og Dagbladet skal tjene penger på bloggere. Men gir Facebook nok, og er Dagbladet ikke for sent ute?

Hans-Petter er forkjølet. Marius synes det renner over av temaer.
Det nye året er skikkelig i gang med andre ord. Mette-Marit snubler i sin refs av mediehusene. Justisdepartementet bryter loven. Norske selskaper finansierer Breitbart News. Tyskland frykter Russland, og det bør kanskje Norge også gjøre. Og mediehus lager kartell.

Hos Facebook skjer det også mye om dagen, og for norske mediehus og annonsører så er kanskje den største at de kommer med mid-roll i videoer. I tillegg kommer også Instagram Stories med video-annonser. Men er mid-roll-reklame på Facebook-videoer til å bli rik av, spør Marius og Hans-Petter.

Dagbladet har planer den ene uken om å legge ned papiravisen, og den andre uken skal det satses på bloggere. Vi har tatt praten med John Arne Markussen, sjefredaktøren i Dagbladet, for å høre mer om satsningen.

Og som om ikke det er nok, avslører Marius hvilken popgruppe fra 80-tallet han digger.

Meld deg på den store podkast-dagen 19. januar

Sammen med Medier24 og AdLink Media inviterer vi alle som er intr i og opptatt av podkast, til et halvdagsseminar på Thon Hotel Conference i Oslo sentrum.

—-> Meld deg på her! <—-

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.