fbpx

MediaPuls 106 – Fremtiden slik Schibsted ser den

Schibsted er ute med sin «Future report: Outlook 2017» for tredje året, og vi har tatt en prat med Lena Samuelsson i Schibsted som er ansvarlig redaktør.

Schibsted er ute for tredje året på rad med sin fremtidsrapport, og vi har fått besøk av Schibsteds svenske sjefredaktør for Schibsted Future Report: Outlook 2017, Lena Samuelsson, for å diskutere rapporten som sådan. Facebook har hatt en aldri så liten mareritt-uke, Twitter kommer med nye fremstøt mot hatprat, og Marius og Hans-Petter har testet et nytt sosialt nettverk – som vi nok aldri kommer til å snakke mer om.

Snap er på vei til børsen, Maria Amelie er på vei med ny bok, og du og jeg kan gjøre vårt for å bidra til en bedre hverdag.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

REKLAME: Medieanalyse 2016 fra Meltwater

I tillegg har vi gleden av å tilby våre lyttere en fullstendig medieanalyse fra vår sponsor, som er norske Meltwater. Klikk deg inn på Meltwater-lenken, legg igjen ditt navn og epost, og skaff deg en komplett oversikt over 2016, slik at du går bedre rustet inn i 2017!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.