fbpx

Løftet bruken av iPad til en ny høyde for meg

Logitechs tastatur for iPad 2 er bare helt konge

Løftet bruken av iPad til en ny høyde for meg

Personlig synes jeg ikke det er noe problem å bruke iPads virtuelle tastatur til å skrive med, men i lengden blir det kanskje litt slitsomt, og derfor har jeg også tydd til min MacBook Pro når lengre mails eller andre ting skal skrives. Fraværet av gode tastatur til iPad – med norskt tastatur – har også bidratt selvsagt. Inntil nylig var et kun Kensington som hadde et tastatur tilgjengelig for det norske markedet, og med snart 450,000 iPad eiere i Norge har markedet definitivt blitt stort.

Nå har også Logitech kommet på banen, og tilbyr et norskt tastatur produsert av den amerikanske leverandøren Zagg. Møtet med dette tastaturet ble svært hyggelig for mitt vedkommende!

Hovedfunksjoner:

Logitech tastaturet har virkelig tilført en ny dimensjon og glede til min iPad2. Når først tastaturet er parret med iPad-en er den en lek å bruke. Når du slår på tastaturet tar det kun et par sekunder før den er tilknyttet iPad-en og klar til å brukes. Batterikapasiteten er ikke bare veldig god, men det tar i tillegg ikke lange tiden å lade batteriet opp heller. Det oppladbare batteriet på 510 mAh hevdes å vare i flere uker under «normalt» bruk, og jeg har selv kun ladet opp tastaturet en gang siden jeg kjøpte det onsdag 27. juli.

Større skjerm å skrive på

En åpenbar fordel med tastaturet er at du får hele skjermen til rådighet når du skal skrive eposter eller dokumenter, siden det virtuelle tastaturet ikke dukker opp på skjermen din. Nå kan du bruke din iPad til å skrive lengre eposter, lage dokumenter via apps som QuickOffice eller Pages og utnytte skjermstørrelsen til iPad optimalt. Den beskjedne vekten til Logitech tastaturet på 345 gram, kombinert med hvordan iPad-en kan «legges» inn i tastaturet gjør det veldig attraktivt og enkelt å ta med seg – på jobb eller hvor det er du bruker iPad-en din til å skrive på.

Siden Logitech Keyboard Case baserer seg på Bluetooth, kan du gjerne bruke tastaturet til andre enheter enn iPad2. Det er derimot kun iPad2 – og ikke første generasjons iPad – som passer i sporet til tastaturet.

Jeg koblet for eksempel til min iPhone 4 – som er for «tjukk» til å stå i keyboard sporet – til tastaturet, og fikk også her hele iPhone4-skjermen tilgjengelig for å skrive eposter, etc.

Konklusjon

Skriver du mye, og har lyst til å bruke iPad-en i større grad til å skrive på – i stedet for en PC, kan jeg anbefale Logitech Keyboard Case på det varmeste.

Vekt, design, Bluetooth, tastatur-kvalitet og funksjonstastene gjør det til et fullverdig produkt-tillegg til din iPad2.

På den norske Logitech-siden kan du kjøpe Keyboard case for 899,- ink. moms.