fbpx

LinkedIn-gruppen Norge/Norway har fra og med 29. september 2010 som den første i Europa fått status som Official LinkedIn Group

LinkedIn Norge sin gruppe i samme selskap som The White House

LinkedIn-gruppen Norge/Norway har fra og med 29. september 2010 som den første i Europa fått status som Official LinkedIn Group

For tiden finnes det over 700.000 LinkedIn-grupper. Av de 500 største gruppene er det kun 11 som har fått æren av smykke seg med tittelen Official, hvorav den offisielle gruppen til Det hvite hus er den viktigste. Dette er et velfungerende community og nettverking på høyt nivå, og det er ganske stort at lille Norge hevder seg i dette selskapet.

Profesjonell nettverksbygging

– Dette er en stor ære for oss, sier en strålende fornøyd John-Patrick Skaar, som sammen med Linda Firveld har vært primus motor i arbeidet med å etablere og bygge opp gruppen til det den er i dag.

Gruppen er et av Norges største bransje- og faguavhengige nettverk. Den ble startet i april 2008, teller nå 8 780 medlemmer og kan skilte med hele 13 undergrupper.

– Når LinkedIn: Norge/Norway nå blir Official betyr det at det har vært foretatt en streng vurdering av oss som drifter gruppen, av gruppens formål og ikke minst av statistikken over hvor mange medlemmer som flagger gruppen som «upassende» eller melder seg ut. I følge LinkedIn har vi en utrolig høy troverdighet og høy score, forteller Skaar.

Komplisert dynamikk

– Jeg mener bestemt at suksessen baserer seg på en den åpne og inkluderende holdningen vi i gruppen dyrker. Og så var vi så heldige at vi tidlig fikk med oss flere ildsjeler som også har en stor del av æren for at vi nå har fått denne anerkjennelsen fra høyeste hold i LinkedIn, understreker John-Patrick Skaar.

– Jeg tror at mangfoldet og den høye faglige standarden på mange av diskusjonene også spiller inn, mener Linda Firveld.  – Ved å delta i diskusjoner i Norge/Norway-gruppen eller en av undergruppene blir man synlig på en fordelaktig måte overfor attraktive fagmiljøer. Dette er en av de store fordelene for våre medlemmer. Men det er først og fremst medlemmene selv som er kjernen i gruppen, og hvert bidrag øker verdien som tilføres. Da oppstår det en dynamikk der hver enkelt person tar eierskap og ansvar for at egne innlegg skal være viktig for alle, og der alle har respekt for hverandre.