fbpx

Lader opp mobilen din på 30 sekunder!

Ny teknologi basert på biologiske halvledere vil kunne lade opp mobilen din på 30 sekunder.

StoreDot er et israelsk selskap som forsker og utvikler produkter basert på nanoteknologi og som har kommet opp med en batterilader basert på biologiske halvledere (semiconductors) som skal kunne lade opp mobiltelefoner og laptops på en brøkdel av den tiden vi er vandt med i dag.

Under Microsoft Think Next konferanse i Tel Aviv tidligere i år demonstrerte StoreDot (se videoen under) hvordan de fikk ladet opp en Samsung Galaxy S4-telefon som prototypen er basert på, på under et halvt minutt.

Selskapet planlegger å begynne å selge batteriladerene fra slutten av 2016, så vi må smøre oss med en stor dose tålmodighet enn så lenge. Samtidig får vi også håpe at StoreDot ikke kun nøyer seg med å tilby denne teknologien til Samsung sine smarttelefoner, men inkluderer også Apple sin iPhone, i tillegg til at det også blir mulig å lade nettbrett og laptops.

Om det så blir at disse laderene blir dobbelt så dyre som de vi kjøper i dag gjør meg ingenting. Kan jeg lade opp telefonen, nettbrettet og laptoppen i løpet av noen få minutter så skal jeg med glede bla opp noen ekstra kroner for det. I mellomtiden håper jeg også at den neste utgaven av iPhone får langt bedre batterikapasitet.

Frem til produktene er å finne i markedet kan du følge StoreDot på deres Facebook-side