fbpx

Test: Labyrinth X Bluetooth høyttaler

Fantastisk design, fantastisk lyd og fantastisk kvalitet

Labyrinth X Bluetooth-høytaleren fra E-Storm ser godt ut og oser av kvalitet selv før du har tatt den i bruk. Når du pakker den ut og holder den i i hånden din vil du forvente at det her vil låte godt. Vekten og metallet forplikter rett og slett, og da er det ekstra deilig når den så til de grader også leverer.

Om du er på jakt etter litt lyd på kontoret eller på reisefot, så vil jeg påstå at denne lille høytaleren er alt du trenger. Plugger du den til din smarttelefon, ditt nettbrett eller til din laptop. Det spiller ingen rolle, Labyrinth X gir deg et langt bedre lydbilde enn størrelsen skulle tilsi, og det til en veldig hyggelig pris også!

Funksjoner

Når du pakker opp din Labyrinth X Bluetooth høytaler vil du først legge merke til at den veier overraskende mye til å være så liten. Dernest vil du umiddelbart forelske deg i designet som oser av kvalitet – og det er før du begynner å studere alt du kan bruke høytaleren til.

Foruten muligheten til å spille av all din musikk via Bluetooth, kan den også tilkobles din lydkilde via den medfølgende kabelen. Om du ikke skulle ha noe å koble den opp i mot har Labyrinth X også støtte for tilkobling av et SD-kort (maks 8 GB størrelse) med opplastede MP3-filer. Mini-USB-porten bruker du til å lade høytaleren med. 3 timers ladetid vil gi deg 8 timers spilletid, og den kan selvsagt lades via din laptop, eller som demonstrert i videon under, kan du også koble den til et eksternt batteri, som i dette tilfellet er fra A-Solar som jeg skrev om i en tidligere bloggpost hvis du feks har glemt å lade den opp før du skal ta den i bruk….

Labyrinth X leveres også med 2-veis mikrofon, og kan i så måte brukes som en konferansetelefon, uten at jeg vil påstå at det er en av styrkene til høytaleren. Jeg har testet det ut et par ganger, med blandet suksess. Det låter bra i din ende, men jeg mistenker at mikrofonen er litt for liten i den forstand at mottageren ikke hører deg godt nok. Bruker du den derimot for det den er ment å være – en reisehøytaler – så vil jeg nærmest kunne garantere suksess.

Bass fra bordet

Etter at du er ferdig med å beundre utsendet, og du har lyst til å ta den i bruk, så må du først slå den på. På undersiden av høytaleren er det en av og på knapp, og som helt ny vil også underflaten ha en liten plastikkfilt som du fjerner. Gummien under som er myk og nærmest bløt vil sikre at høytaleren står stødig og fast, slik at underflaten faktisk blir å fungere som en subwoofer. Det er rett og slett ganske så rått hvilket lydbilde Labyrinth X klarer å gi fra seg, gitt den lille størrelsen, og ikke minst med tanke på at vi kun snakker om en- og ikke to høytalere.

Tekniske data

Konklusjon

Hadde jeg kastet en terning her så måtte den ha landet på seks, for dette er virkelig en god og lekker høytaler jeg kan anbefale på det sterkeste. Den veil. prisen på 599 kroner burde heller ikke skremme noen.

Sjekk ut Virex.no – kjøper du den der og skriver HansPetter.info i rabattkoden, så får du 10 prosent avslag på prisen i tillegg!