fbpx
kunstig intelligens

Kunstig intelligens, Amazon killer og Amazon Echo – Episode 56

Jeg brukte kunstig intelligens for å skrive om kunstig intelligens. Amazon lanserte en rekke nye Echo produkter og Svosj er ingen Amazon-killer.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Slik brukte jeg kunstig intelligens for å skrive om kunstig intelligens

I forrige uke ferdigstilte jeg et nytt foredrag som handler om hvordan kunstig intelligens blir brukt i digital markedsføring. Jeg endte opp med 15 områder hvor kunstig intelligens blir brukt i dag. I alt fra hvordan vi kuraterer, distribuerer, overvåker og analyserer effekten av vår markedsføring.

Men kunstig intelligens vil også bli brukt til å skape innhold.

Amazons Echo-event

Vi har en tendens til å følge Apple sine produktlanseringer med argusøyne.I løpet av de siste årene har også dekningen av Google sine eventer, hvor nye tjenester og produkter blir lansert, fått mer og mer oppmerksomhet. Men Amazons eventer har til dels gått under radaren. I forrige uke var det duket for Amazons lanseringsevent, og da manglet det ikke på nye Echo-produkter.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Svosj er ingen Amazon-killer

25. september skriver Kampanje om Schibsted som ba Anti om designhjelp til sin Amazon-killer. Svosj er like mye en Amazon-killer, som det diverse nettbrett eller smarttelefoner har vært en iPhone-killer. Svosj er ikke engang en Amazon Prime-killer.

Øvrige saker:

Aktuelle lenker fra episoden

Episodens sponsorer

Bilde: Rahul Chakraborty via Unsplash