fbpx

Dette er konferansen for deg som vil lære mer om mulighetene og utfordringene sosiale medier byr på.

Konferanse: Praktisk bruk av Sosiale Medier i Oslo & Stavanger

Dette er konferansen for deg som vil lære mer om mulighetene og utfordringene sosiale medier byr på.

Positiv Opplæring arrangerer konferanse om Sosiale Medier for bedrifter i Oslo og Stavanger, og dette skal jeg få med meg!

Det er mange seminarer, workshops og konferanser om Sosiale Medier, men jeg synes konferansen til Positiv Opplæring skiller seg ut i positiv (noen som tok den..he,he) grad på mange måter:

Sosiale Medier er mer enn bare Facebook!

For mange bedrifter i dag er Sosiale Medier kanskje synonymt med Facebook, og som jeg har skrevet mye om tidligere er det også mange som både opptrer anonymt kombinert med en Facebook satsning som ikke er integrert med resten av virksomheten. For det første er ikke Sosiale Medier kun Facebook, men en rekke tjenester, som jeg ser frem til å lære mer om – og ikke minst er jeg intr i å lære mer om hvordan andre bedrifter opplever en integrert tilnærming til vår nye digitale hverdag, med mer fokus på Twitter, YouTube og ikke minst blogging som jeg forventer mange bedrifter vil begynne å bruke for å få effektivt demonstrert strategier, tanker, ideer, trender og en mer personlig tøtsj over hva ledelsen tenker og gjør for sine kunder.

Last ned hele programmet til konferansen her!

Positiv Opplæring beskriver konferansen slik på sin egen hjemmeside:

«Du vil lære om praktisk bruk av sosiale medier og hvordan du kan overvåke hva som blir sagt og skrevet om din bedrift på internett, samt hvordan du kan måle effekten av sosiale medier. I tillegg vil du få en innføring i hvordan du bør forholde deg til juridiske spørsmål som opphavsrett, åndsverk og plattformenes egne reglement. Du vil også få servert inspirerende suksesshistorier, og deres erfaringer med bruk av sosiale medier.»

Midt i blinken for min egen B2B undersøkelse!

I disse dager kjører jeg en egen undersøkelse myntet på b2b-bedrifter omkring sosiale medier, markedsføring, strategi, trender og vekst, og jeg er selvsagt spent på å se sluttresultatet av denne undersøkelsen oppimot hva denne konferansen vil gi av svar.

Hvis du ikke allerede har svart på min undersøkelse så håper jeg du kan sette av et par minutter på å svare på 10 spørsmål – det er også noen premier å vinne, og resultatene vil jeg også publisere i etterkant!

Jeg har selv meldt meg på i Oslo den 24. mars, mens konferansen også blir arrangert i Stavanger 29. mars.

Meld deg på her – kanskje vi treffes :)