fbpx
mediebransjen

Kampanje oppsummerer medieåret 2019 – Episode 71

Ansvarlig redaktør i Kampanje, Knut Kristian Hauger, er gjest for å diskutere og oppsummere medieåret 2019.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Acast, Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Slutten av et disruptivt tiår

Vi begynner å nærme oss slutten av 2019 – og med det også slutten av et ganske så spennende tiår preget av store, fundamentale og disruptive endringer. Endringer som har påvirket alle bransjer på godt og vondt.

En av de bransjene som virkelig har smakt på endringer de siste ti årene er mediebransjen. Internett, sosiale medier, smarttelefoner, AR, VR, innholdsmarkedsføring, native advertising, algoritmer, personalisering, falske nyheter, dark posts, kunstig intelligens,banner blindnes, adblocking og smarthøyttalere er bare noen få eksempler på den omstillingen mediebedrifter har stått i, og som de fortsatt står i.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Kampanje har fulgt mediebransjen i 55 år

I den anledning – og da ikke for å diskutere det siste ti-året, men for å ta en kikk på det siste året – har jeg slått av en prat med en av de “gamle traverne” i mediebransjen – som i stor grad dekker mediebransjen. Da snakker vi selvsagt om Kampanje, som i 55 år har fulgt mediebransjen tett. Og for å høre litt mer om hvordan medieåret 2019 har vært, inviterte jeg den ansvarlige redaktøren i Kampanje, Knut Kristian Hauger, til en prat.

Nå har jeg ikke til vane å slå terning, men en gang må jo være den første. Derfor spurte jeg Knut Kristian, eller bare KK for kort, om hvilket terningkast han ville gitt til mediebransjen for 2019.

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsor: