fbpx
undervannsdrone

Jeg har testet undervannsdronen Gladius Mini 100 – Episode 26

Undervannsdronen Gladius Mini 100 fra Chasing Innovation ble med på årets sommerferie til Hellas.

Rett før sommerferien fikk jeg tilsendt hjem undervannsdronen Gladius Mini 100M fra Chasing Innovation. La ut en unboxing-video noen dager før jeg tok den med meg til Hellas – sammen med en rekke andre produkter som blant annet skulle være med på å dokumentere ferien.

Like glad i å drone under som over?

Hovedfunksjoner:

Gladius Mini 100m fra Chasing Innovation kan du lese mer om, og kjøpe blant annet fra Elefun.no.

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Også som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast også.