fbpx
Gladius Mini 100

Unboxing Gladius Mini 100m undervannsdrone – Episode 25

Akkurat i tide til årets sommerferie i Hellas, har jeg vært så heldig å få anledning til å teste ut Gladius Mini 100M. En undervannsdrone fra Chasing Innovation, som blant annet er å få tak i via Elefun.no.

Drone under vann

Har du fulgt meg en liten stund har du fått med deg at jeg synes det er gøy å drone. Fly med drone altså. Jeg har vært gjennom en rekke droner opp i gjennom de siste årene, og falt ned på en henholdsvis DJI Mavic 2 Zoom og en DJI Mavic Air. Begge flyr i luften.

Til årets sommerferie har jeg vært så heldig å få anledning til å teste en drone som går under vann. Dronen er produsert av asiatiske Chasing Innovation og heter Gladius Mini 100m. 100m står da for 100 meter. Plukket den opp nå nylig og pakket den opp i dag, 11. juli.

Dette er unboxing-videoen. Selve droningen kommer senere.

 

Hovedfunksjoner:

 

Følg med i løpet av sommeren

Forhåpentligvis får jeg tid og anledning til å teste den ut her i Norge før jeg stikker til Hellas på ferie. Greit å lære seg litt i forkant hvordan den fungerer. Video-klipp fra testing med mer, finner du nok på min Instagram-profil og som Instagram Stories. Etter sommerferien blir jeg å følge opp med en konklusjon / anbefaling her – og på min YouTube-kanal.