fbpx
ThinkPad X1 Fold

Jeg har testet Lenovo ThinkPad X1 Fold

ThinkPad X1 Fold fra Lenovo, er verdens første brettbare laptop. Nydelig design, et utrolig kult konsept og jeg tror fremtiden er brettbar. Men er teknologien og markedet modent i dag?

Lekende og eksperimenterende

Lenovo er blant de mest eksperimenterende teknologiselskapene jeg kjenner til. Og det gjelder spesielt med tanke på hvor stort selskap Lenovo er. Jeg har hatt god kontakt med Lenovo i flere år nå og fått anledning til å teste ut flere av deres nye og banebrytende produkter, slik tilfellet også er med ThinkPad X1 Fold.

Verdens første brettbare laptop

Så når Lenovo spurte meg om jeg hadde lyst til å teste ut verdens første brettbare (foldable) laptop, var jeg ikke vanskelig å be. Jeg mottok laptopen rett før vi tok juleferie i 2020, og har testet den på meg selv og et par kompiser siden den gang.

Brettbar, banebrytende og innovativ

La det være klart; Lenovo ThinkPad X1 Fold er en helt rå maskin. Liten, kompakt og fremstår som et svært gjennomtenkt produkt. Laptopens største svakhet er Microsoft Windows 10, som ikke evner å levere i henhold til forventningene og som påvirker brukeropplevelsen i negativ forstand.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

Produktspesifikasjoner:

Les mer om Lenovo ThinkPad X1 Fold her. Verdens første brettbare laptop kan blant annet kjøpes hos Komplett, for 37.490 kroner.

Konklusjon

Mest av alt er jeg imponert over Lenovo som gang på gang demonstrerer en egen evne til å eksperimentere og innovere: For jeg tror ikke X1 Fold er på noen måte første (eller siste) gang Lenovo vil friste nerder og «early adoptere» som meg selv, med banebrytende og spennende ny teknologi.