fbpx
konspirasjonsteori

Jeg har blitt merket med dyrets tall

Reaksjonene og konspirasjonsteoriene lot ikke vente på seg, etter at jeg besøkte God Morgen Norge 20. september, for å snakke om subdermal teknologi og at jeg har blitt «chippet«.

På veien mot cyborgs

I august fikk jeg implantert en liten chip i hånda mi under et event på Epicenter i Oslo. Det er svært begrenset hva den kan brukes til i dag, men chippen er uansett et steg mot en fremtid hvor maskin og menneske vil bli forent. Hvor vi vil bli cyborgs. 

Mandag 20. september var jeg på besøk hos God Morgen Norge for å snakke om nettopp denne chipen, om subdermal teknologi og om en fremtid, hvor mer avanserte chipper kan feks kurere sykdommer, gi døve hørselen tilbake, gi blinde synet tilbake og stoppe eller bremse demens og andre sykdommer. For ikke å snakke om utviklingen av 3D-printede organer, elektriske hjerter og veldig mye mer.

The number of the beast

Jeg var i aller høyeste grad forberedt på reaksjoner på at jeg hadde latt meg «implantere» etter God Morgen Norge-besøket. Ikke minst etter at TV 2 lagde en nettsak om det, og i enda større forstand da TV 2 Nyhetene delte nettsaken på deres Facebook-side. 

I kommentarfeltet får man et inntrykk om at enden er nær, at verden er i ferd med å bli en «science fiction», og at jeg har blitt merket med dyrets tall, ifølge bibelen.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker: