fbpx
Microsoft Teams

Jabras Evolve-serie har fått Microsoft Teams-sertifisering

Hodetelefonene til Jabra, og da spesifikt Evolve-serien, er nå sertifisert for Microsoft Teams. Sertifiseringen omfatter ikke bare nye produkter. Eksisterende brukere kan oppgradere sine hodetelefoner via en gratis programvare-oppdatering.

Teams-møter med hodetelefoner

Mine favoritt-hodetelefoner for tiden er Jabra Evolve2 85. Over-ørene, aktiv støydemping, gjennomhøring (HearThrough), strålende lyd og veldig gode mikrofoner, er bare noe som gjør disse hodetelefonene til mine favoritter. I tillegg er de også Microsoft Teams-sertifisert, for en rask og enkel tilkobling til Teams-appen. I dagens hverdag, hvor mer eller mindre samtlige møter foregår over Teams (eller andre videokonferanseløsninger) så er god komfort, god lyd og enkel til kobling å foretrekke.

Markedsleder på hodetelefoner for kontorbruk

Danske Jabra har solgt millioner av Evolve-eksemplarer siden lanseringen i 2014 og har blitt en markedsleder av hodetelefoner for kontoret, hvor blant annet støykansellering (i åpne landskap) har vært viktig. Evolve 80, Evolve 75, Evolve 65, Evolve 65t, Evolve 40, Evolve 30 II og Evolve 20 er allerede Microsoft Teams-sertifisert. Evolve 65e og Evolve 75e blir det før nyttår.

Gratis programvareoppdatering

Teams-sertifiseringen innebærer at hodetelefonene får et nytt knappe-ikon og en annen farge på LED-varsellyset. På min Evolve2 85 lyser det blant annet tydelig rødt når jeg sitter i telefon. Hadde jeg delt kontor med noen og ikke sittet alene i min «teknologi-kjeller» så hadde mine kollegaer sett at jeg var opptatt før de spurte meg om jeg tid til å snakke om noe veldig viktig i to sekunder.

Samtlige nye Evolve-produkter som nå har blitt Microsoft Teams-sertifisert kan oppdatere hodetelefonene gratis via Jabra Direct eller via Jabra Xpress.

Les mer om Evolve-serien her.