fbpx

Er LCD-panelet på iPad2 montert feil?

1 av 3 iPad2-eiere har baklys-problemer

Er LCD-panelet på iPad2 montert feil?

Jeg hadde håpet på å bli en tidlig eier av iPad2, men etter en million solgte enheter på en helg, er nå alt av iPad2 revet vekk, og Apple opererer nå med 4 til 5 ukers ventetid – i USA – så kan vi se om Apple fortsatt vil klare å levere iPad2 til Norge 25. mars som er planen.

Dengangda

Nå – etter å ha lest flere steder om feil både med baklys og gule lysflekker (slik vi så på iPhone4 ved lansering) – så er det kanskje ikke så dumt at det ser ut til at jeg må vente en stund. På nettstedet Razorianfly kan vi se at nesten 57% av alle som har besvart undersøkelsen har problemer med baklys. Selv om dette først og fremst er synlig når man feks ser på en film med en mørk bakgrunn, eller andre bilder som er mørke/svarte – så er det uansett en feil da LCD-skjermen rett og slett er montert for dårlig på iPad2-rammen. Dette vil være en permanent feil, og enhetene må høyst sannsynlig måtte returneres og byttes ut (hører vi Backlight-gate…he,he)

Som den super-fornøyde iPad-brukeren jeg er, håper jeg dette er en liten glipp, og også at iPad2 fortsatt kommer til Norge om et par ukers tid, for med

Skal ha, bare må ha :)