fbpx

iPad til jobb? Se på Griffin Elan Passport Folio vesken

Strøken og funksjonell jobbveske til iPad2

iPad til jobb? Se på Griffin Elan Passport Folio vesken

Det finnes et fantastisk stort utvalg av vesker og omslag til iPad, til forskjellige formål og smak.  Hos MyTrendyPhone.no fant jeg iPad-vesken Griffin Elan Passport Folio. Dette var vesken jeg hadde jaktet på lenge for å kunne bruke til jobben.

Grunnen til at jeg falt for den vesken her er flere ting:

Et par små ting jeg skulle ønske meg

Selv om Griffin vesken har blitt min favoritt til jobben – spesielt når jeg skal ut i kundemøter – så er det fortsatt et par ting jeg skulle ønsket meg til den:

Men i det store og hele så gjør Griffin vesken til iPad2 en god jobb. Griffin ser bra ut ved første øyekast, og du merker raskt at det er et kvalitetsprodukt med engang du får den i hendene dine. Et sikkert valg for alle som bruker iPad2 til jobben.

Les mer hos MyTrendyPhone.no som selger Griffin Elan Passport Folio vesken for 253 kroner, i tillegg til en rekke andre iPad2 tilbehør.