fbpx

Hva bruker du sosiale medier til?

Hvorfor deltar du i sosiale medier, hvilke sosiale nettverk bruker du og hva bruker du de til?

Du som leser HansPetter.info tipper jeg deltar i minst ett sosialt nettverk, muligens flere.
Hvor mange sosiale nettverk må vi delta i for å få med oss «alt», hvor mye må vi delta selv og hvor mye tid blir brukt i løpet av en «normaldag» om noe lenger kan kalles for det – en normal dag altså?

De fleste av oss er på Facebook, mange har tatt i bruk Instagram, Twitter er ikke lenger et elitistisk nettverk for kun noen få, på LinkedIn knytter vi kontakter og relasjoner i tilknytning til arbeidet vårt og på Google+ dyrker vi våre hobbyer, eller? Pinterest er for de spesielt interesserte og Path er det kun enkelte som har tatt i bruk. SnapChat er det bare «ungdommen» som liker og Vine driter vi etter at Instagram fikk video-støtte. For vår daglige dose av videoer er vi på YouTube, og anonyme spørsmål stiller vi på Ask.fm, mens de seriøse stiller vi på Quora.

Er det slik? Er vi så fragmenterte i Norge når det kommer til valg av kanaler i forhold til tema, interesser, kompetanse og underholdning, eller forholder vi oss i mye mindre grad til noen få sosiale nettverk som vi bruker ofte og noen andre få vi bruker mye mindre?

dir-845l-hanspetter-litenTrekker ut en heldig vinner!

Det lurer jeg på, og derfor spør jeg deg nå – 4 korte spørsmål. Legger du igjen – frivillig selvsagt – din epost-adresse så er du med i trekningen av en D-Link DIR-845L trådløs bredbåndsruter (som jeg har testet og skrevet om tidligere). Avslutter undersøkelsen fredag 11. oktober. På forhånd takk for at du tok deg tid.

Disclaimer: Neida, jeg er veldig klar over at dette IKKE blir en undersøkelse som er representativ for Norges befolkning, men jeg synes uansett det er interresant å se folks tilbakemeldinger. Om ikke annet kan det brukes til å gi nogenlunde indikasjoner på folks vaner i forhold til bruk av sosiale nettverk.

Svarer du via din mobil kan du klikke på den linken her for å se undersøkelsen bedre!

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

photo credit: mkhmarketing via photopin cc