fbpx
HP Smart Tank Plus 570

HP Smart Tank Plus 570 Wireless All-in-One

Etter over 6 år med den samme gamle printeren, har jeg oppgradert til en HP Smart Tank Plus 570 trådløs multifunksjonsskriver. 

Joda, jeg printer fortsatt

Det er fortsatt mange (gode) grunner til å printe. Personlig foretrekker jeg fortsatt å skrive ut (nye) foredrag jeg skal holde, slik at jeg kan skrive noen notater til hver slide. Rapporter er jeg også glad i å skrive ut, slik at jeg kan markere viktige poeng.

I tillegg jobber jeg med nye kunder som vil ha underskrevet alt fra kontrakter til NDA (Non Disclosure Agreements), hvor jeg må signere med penn og ikke digitalt.

Og så har du bilder da. Fotografier, som jeg foretrekker å skrive ut selv, fremfor å få dem fremkalt. Derfor er det viktig for meg å ha en multifunksjonsskriver som kan printe i farger og som er trådløs, slik at jeg (og resten av familien) kan printe ut trådløst direkte fra mobilen.

Flasker i stedet for patroner

Og her er HP Smart Tank Plus 570 en virkelig god «All-in-One»-printer.

I tillegg til å være en allsidig og god skriver, er HP Smart Tank Plus 570 et økonomisk fornuftig valg. I esken til HP-printeren følger det med flasker tilsvarende 3 års normalt forbruk. Med normalt er det da snakk om 200 utskrifter i gjennomsnitt per måned.

Og går du tom – enten for svart eller en av de tre andre fargene, så er flaskene mye rimeligere (og varer mye lengre) enn de tradisjonelle blekkpatronene. Og på toppen av det, så er det mye mindre «stress» å etterfylle beholderne, enn det er å fjerne og erstatte blekkpatroner.

Unboxing, installasjon og opplevelse

Konklusjon

Alt i alt er jeg strålende fornøyd med min nye printer. Når det er sagt, så burde HP det kommet frem – klart og tydelig – at den pipelyden jeg hørte til å begynne med, er normalt. Jeg trodde først det var noe galt med skriveren jeg hadde fått, men fikk heldigvis bekreftet at dette var helt normalt, og at det kun skjer som en del av selve installasjonsprosessen.

HP – tidligere kjent som Hewlett-Packard – har laget en allsidig og god multifunksjonsskriver som reduserer mine driftsutgifter relatert til blekk. Og det til en fornuftig pris. HP Smart Tank Plus 570 fremstår som et godt kvalitetsprodukt jeg satser på vil bli mye brukt i årene fremover.

Utifra hvordan jeg har plassert printeren på mitt kontor, hadde jeg foretrukket å hatt en papirskuff foran, i stedet for bak. Og det hadde også vært å foretrekke at man enkelt kunne skrive ut dokumenter på begge sider av arket. Automatisk og ikke ved å først skrive ut partallsider og så oddetall.

Viktige funksjoner og punkter

Mer informasjon