fbpx
LaserJet Pro

HP LaserJet Pro MFP 4102 dwe med HP+ for Business

Jeg har alltid hatt en printer på kontoret, men aldri en laser-printer. Det fikk jeg hjelp av HP til å gjøre noe med, selv om printeren er mest av alt designet for SMB-virksomheter.

Skriver ut ting og tang, titt og ofte

Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid hatt en printer installert i hjemmet og på kontoret. Ikke minst etter at jeg startet for meg selv, og hjemmet ble også kontoret. De siste årene har jeg hatt en HP Smart Tank Plus 570 trådløs multifunksjonsskriver, mens jeg nylig fikk anledning til å oppgradere til min første laserprinter i form av HP LaserJet Pro MFP 4102 dwe.

HP LaserJet Pro MFP 4102 dwe

Selvsagt også trådløs, men denne printeren her skriver ut fryktelig mye raskere, automatisk på begge sider, kan håndtere mye mer papir, har mye bedre sikkerhet, avanserte funksjoner og kan administreres fra hvor som helst i verden. En perfekt løsning for mindre virksomheter som kanskje har flere kontorer, flere printere og ikke nødvendigvis en administrator som sitter ved siden av printeren og passer på. Og til min store overraskelse, den koster ikke skjorta.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

HP+-printer

HP LaserJet Pro MFP 4102 dwe er en HP+-printer. HP+ er en gratis oppgradering som gjør skriveren smartere med avanserte funksjoner, automatiske oppdateringer, forbedret sikkerhet og mye mer. HP+ forutsetter at printeren er koblet til internett og at du bruker HPs originale blekk. Nye LaserJet Toner Cartridge kan du også få tilsendt automagisk ved at HP-printeren ber om å få ny patron når du er i ferd med å gå tom for blekk på din eksisterende. HP+ har eksistert for typiske forbruker-printere frem til nå, men er nå også tilgjengelig for forretningsmarkedet også. 

Hovedfunksjoner

 

Hos Atea koster som eksempel HP LaserJet Pro MFP 4102 dwe rett under 4,500 kroner.