fbpx

75% av alle GroupOn tilbud i februar var myntet på kvinner - og da takket jeg for meg!

Er luften i ferd med å gå ut av GroupOn-ballongen?

75% av alle GroupOn tilbud i februar var myntet på kvinner – og da takket jeg for meg!

Jeg har ført statistikk over alle tilbudene GroupOn har kommet med i februar, og med 3 tilbud om dagen, hvor nesten alle er myntet på kvinner i form av helse, hudpleie, mat og klær blir det bare ikke intr å fortsette med mitt medlemskap!

Av totalt 60 tilbud i februar var det (for min del) altfor mange uintr tilbud til at jeg gidder mer – SPAM blir det her for meg, og det holder ikke lenger å kun skille tilbud på by…..

Mangel på allsidige tilbud

For kort tid tilbake ble det skrevet mye om GroupOn, og Google var på sin side klare for å bla opp utallige milliarder for å sikre seg felleskjøps-tjenesten.

GroupOn takket nei, og Google er godt i gang med å lage sin egen løsning. Samtidig venter kanskje mange nordmenn på at Facebook Places Deals skal rulles ut i Norge, men personlig har jeg liten tro på at den vil bli helt den store suksessen. Kaffebarer, restauranter, kino og et par andre kommersielle aktører vil kanskje prøve seg, men det blir for mye styr å handle dealer på denne måten, derfor likte jeg i utgangspunktet GroupOn. Enkelt og raskt, men kanskje altfor dyrt for de som tilbyr! Dealen må være ekstrem god og GroupOn tar seg godt betalt, derfor tror jeg feks at denne «suksesshistorien» med frisøren som plutselig hadde oppdrag langt ut i 2012 smakte litt dårlig…og det er kanskje derfor det har kun vært 4 frisør tilbud i februar – hvor de fleste var knyttet til hairextensions!

Det samme ser vi gjentar seg på klær – jeg brukte noen kroner selv og kjøpte meg et gavekort på et par jeans, noe jeg sannelig ikke var alene om….det var første og siste gang jeg så det tilbudet dukket opp. Da blir det mat og helse som står igjen som de to største tilbudene – tilbud som når ut til mange, og som helt sikkert også smaker bedre for tilbyder…for meg blir det litt fattig innhold, og da gir jeg meg.

Hvor er mobiloperatørene, hvor er retailkjedene, den billige PCen, møbler og alle andre tilbud jeg kunne vært intr i. Gi meg gjerne tilbud på parfyme, klokker, smykker, dresser, med mer – i dag blir det rett og slett innholdsløst og de alle emailene treffer meg ikke på noen som helst måte!

Jeg var ikke alene

Etter å ha seilet på en sinnsyk medgangs-bølge kan det være ting som tyder på at jeg ikke alene om å melde meg ut av GroupOn hysteriet. Omsetningen falt i februar med over 40% fra januar, toppsjefen i GroupOn har sluttet og bedrifter rømmer tjenesten fordi det rett og slett koster mer enn hva det gir.

Hva med deg, bruker du GroupOn ofte som en forbruker og tilbyr du dine produkter via GroupOn som en bedrift?