fbpx
koronavirus

Gratis for sykehus å annonsere på HansPetter.info under koronakrisen

Flere medier har begynt å tilby sykehus som trenger personell for å håndtere koronaviruset, gratis annonsering. Jeg følger opp med å tilby både annonser og native artikler kostnadsfritt i tiden fremover for å hjelpe til med å bemanne opp våre norske sykehus.

Alt hjelper, tenker jeg

HansPetter.info er ingen stor nettside. Publikummet mitt har derimot svært ofte et stort nettverk, som kan bidra positivt til å hjelpe norske sykehus med personell-jakten under koronakrisen.

Gratis annonsering så lenge det er behov

Derfor vil jeg be om din hjelp til å spre dette tilbudet videre, slik at de riktige personene på våre norske sykehus – som trenger å bemanne opp, kan komme i kontakt med meg for å legge ut ledige stillinger i form av bannerannonser, samt native artikler, som jeg vil distribuere videre i mine sosiale kanaler som Facebook, Twitter og LinkedIn. I tillegg vil native artiklene også bli distribuert ut i mitt nyhetsbrev hver mandag morgen.

Annonsene blir plassert nederst på hver side, og innimellom artikler, som for eksempel her:

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Den enkleste måten å komme i kontakt med meg, slik at jeg kan motta bannerannonser, URLer, tekst og bilder, er ved å bruke kontaktskjemaet under.

     

    Bilde: Walter Otto via Unsplash