fbpx

Gratis annonsering i desember

HansPetter.info nærmer seg 1 million besøkende – det vil jeg feire med å gi bort 1 måned gratis annonsering!

Oppdatert 26/11: For en respons, folk vil ha gratis, det er det ingen tvil om! Det tok ikke lang tid før jeg hadde en liste på over 30 virksomheter som ønsket å annonsere hos meg i desember. Listen er klar, sortert på responstid og relevanse for bloggen og bloggens lesere. «Vinnerne» vil bli underrettet i løpet av dagen. Til alle andre, takk for henvendelsen, tar kontakt ved en senere anledning når det kan bli aktuelt å gi tilsvarende tilbud igjen…

Siden starten av HansPetter.info har flere valgt å annonsere her. Felles for alle annonsører er at de har vært relevante for de som leser bloggen, derfor har også annonsene blitt hyppig klikket på, noe som har resultert i en CTR på 0,9% for året under ett. Nå er det snart desember og i løpet av året vil bloggen min runde 1 million besøkende og det ønsker jeg å markere ved å tilby de 15 første selskapene som tar kontakt gratis annonsering ut året, og det uten noen som helst forpliktelse!

Fra 1,500 kroner i måneden

Normalpris er 1,500 kroner for en hel måned og da blir annonsen din eksponert for toppledere, ledere og medarbeidere som er over snittet opptatt av teknologi, mobileløsninger, Internett og kommunikasjon. Annonsestørrelsen er 300×250 pixler eller 160×600 og vil bli distribuert oppe, midt på og nede – tilfeldig for hvert eneste besøk. I desember kan du teste ut begge annonser på https://HansPetter.info og det HELT gratis og uten forpliktelser.

I begynnelsen av januar sender jeg deg oversikt over antall eksponeringer og klikk, og skulle du ønske du å fortsette å annonsere hos meg betaler du for den måneden du fikk og minimum to måneder til – altså fra 4,500 kroner for et helt kvartal. Ønsker du å markedsføre deg med mer enn bare en annonse, betaler du kun 500 kroner mer. Velger du 3 annonser totalt blir altså prisen 2,500 kroner per måned, med minimum 3 måneder om gangen.

En million siden lansering – 500,000 i 2013

HansPetter-info-analytics-siden-2010

I 2013 har jeg vært ganske så aktiv i sosiale medier også, noe som bidrar sterkt til den økende trafikkveksten til https://HansPetter.info. Spesielt aktiv er jeg på Facebook og Twitter, noe du kan lese ut av innsikten under:

Facebook-Twitter-innsikt-2013

Over 3,000 nye følgere på Twitter i 2013 og nesten 2,000 nye «fans» på https://Facebook.com/HansPetter.info. Dette har resultert i over 13 millioner eksponeringer (impressions = antall mulige personer som har blitt eksponert for mitt innhold).

demografiHansPetter.info har siden i sommer har et responsivt design og tilpasser seg derfor automatisk til alle digitale skjermer. Det gjør også at dine annonser blir synlige på alt fra desktops, laptops, nettbrett og smarttelefoner. Send meg dine annonser – 300×250 og/eller 160×600 – sammen med URL på hvor annonsen skal peke. Gratis ut 2013, med statusrapport på nyåret så kan dere ta stilling til om dette er noe dere ønsker å fortsette med.

Tilbudet gjelder de 15 første som tar kontakt med meg. Jeg tar forbehold om at jeg kan takke nei til en annonse hvis jeg mener annonsen overhodet ikke er relevant med innholdet mitt. Det er til det beste for meg, for dere som skal annonsere og for de som leser HansPetter.info. Annonsene skal være relevante og dermed oppleves minst mulig forstyrrende.

photo credit: Poster Boy NYC via photopin cc