fbpx
teknologi

Godt nyttår. Takk for alt i 2019

«Nytt år, nye muligheter». 2019 ble for meg et svært så begivenhetsrikt. Men også litt utfordrende. Slik det skal være. Ser frem mot et enda mer spennende 2020.

Et år som ble svært så begivenhetsrik for min del. Samt litt utfordrende. Som det skal være. I 2019 traff jeg utrolig mange mennesker, besøkte mange nye steder i Norge og testet ut mange nye produkter. Høydepunktene er mange, som da jeg besøkte min bror i Italia, hvor han og familien har etablert seg med Vigna Rocchetta i Piemonte.

I mars besøkte jeg Tokyo. I påsken overnattet jeg i en tretopphytte på Sørlandet. I mai dro jeg på tur til Svalbard med Talerlisten. I anledning av mitt eget 5-års jubileum hoppet jeg i fallskjerm i juni. Jeg besøkte Hvaler som seg hør og bør. Årets sommerferie gikk til Hellas, og utover det var jeg både nord og sør som foredragsholder og konferansier.

Gleder meg til et minst like spennende og utfordrende 2020.

 

 

Og hva hadde året vært uten min DJI Mavic 2 Zoom og Insta360 One X-kameraet med min 3-meter lange selfiestang.