fbpx

Ha en riktig god jul med familie & venner

God jul

Ha en riktig god jul med familie & venner

 

Våknet opp i dag – litt senere enn først planlagt – til en strålende sol og skyfri himmel over Kon-Tiki museumet på Bygdøy og videre utover Bunnefjorden.

Familien til kona mi fra Tromsø har kommet på besøk, og med Skype-kameraet vårt tilkoblet Samsung Smart-TVen skal vi få samlet min familie fra Sandefjord også.

I dag er det pinnekjøtt på menyen, og under edelgranen bugner det av julegaver i år også – selv om vi hvert år lover hverandre at vi skal handle mindre til neste år.

Mon tro om det er noen små som får iPad2 i år også.

Tusen takk for alt

På tampen av året vil jeg bare takke alle sammen for alt. For meg vil 2011 være et veldig spesielt år, på godt og vondt, men heldigvis har det vært mest godt.

Jeg har begynt i ny jobb i 2011, hos Gambit Hill & Knowlton, og via sosiale medier – og da spesielt min egen blogg og ikke minst Twitter, har jeg stiftet mange nye og veldig gode bekjentskaper.

Innhold er konge bruker jeg å si, og så lenge innholdet tilfører verdi så vil det tiltrekke seg interesse. Jeg håper at bloggen min har bidratt til godt innhold og verdi, på samme måte som jeg har lært mye av mange norske bloggere, twittere, facebookere, linkedinnere, venner, bekjente og kollegaer.

I 2011 er det mange (bedrifter) som har gått fra å tenke på om man skal ha et strategisk forhold til Sosiale Medier til å lage en plan, og i 2012 tror jeg det vil være langt flere som vil eksekvere på det også – gitt at planen er godt forankret med målbare-mål. Bedrifter som lever av sine kunder – og det gjelder vel de fleste – så er det mange grunner til å ta sosiale medier på alvor – minst 25!

Hvis jeg skal oppsummere året med ett ord må det bli TWITTER!

Fra den arabiske våren til blodbadet på Utøya, og nå helt nylig den russiske demonstrasjonen etter valget, så har Twitter spilt en avgjørende rolle.

For min egen del har Twitter vært uvurdelig hva gjelder nye relasjoner, venner, kunnskap, råd, tips, kommentarer og dialog.

God jul til alle som følger meg på Twitter og Facebook, og en spesiell god jul til alle som jeg lærer av, og de er det så mange av, så ingen navn skal nevnes, foruten de som nevnes under fra TweetStats:

I løpet av året som har gått har jeg fått mange nye venner – på Facebook og Twitter først og fremst – og «delings-gleden» har vært stor, noe oversikten under fra SproutSocial bekrefter:

Har 2011 vært et spennende år, kommer nok ikke 2012 til å bli mindre spennende – og utfordrende.

Norge, EU og vesten står ovenfor store økonomiske utfordringer. Finanskrisen vil ramme også oss nordmenn, hvilket vil øke fokuset ytterligere på produktivitet og effektivitet – og hva gjelder sosiale medier, samhandlingsløsninger og mobil Internett-teknologi så vil målbar effekt bli enda viktigere hvis selskaper skal flytte fokus, flytte ressurser, flytte tid og flytte arbeidsoppgaver.

Ha en fredful julefeiring alle sammen, gleder meg 2012 og videre samhandling med dere!

Vennlig hilsen, Hans-Petter