fbpx
Google Analytics

GAget – Google Analytics for iPhone

iPhone-appen GAget gir deg den viktigste innsikten for din nettside i form av en oversiktlig infografikk

Du må vite hvor du er, for å vite hvor du skal. Og det du ikke vet, har du vondt av. Google Analytics er en fantastisk måte å få en god oversikt over hvordan det står til med din egen nettside eller blogg. Men det kan også være til tider både vanskelig og tidkrevende å få en grei oversikt “there and then” – og da spesielt når du kun trenger den viktigste innsikten. Og da spesielt på mobil.

Google Analytics «is a must have» for alle nettsider

Det første jeg fikk på plass da HansPetter.info ble «stablet på beina», august 2010, var Google Analytics. Jeg har alltid vært glad i innsikt. Alltid likt å overvåke og analysere. Publiserer jeg noe nytt på nettsiden min, er jeg alltid innom Google Analytics for å se hvordan det går med artikkelen. Hvem ser, hvor kommer de fra i Norge, hvilken enhet benytter de seg av, hvor lenge er de inne, og går de inn på andre sider i tillegg.

Og sitter jeg ikke ved laptopen, liker jeg å ha tilsvarende oversikt tilgjengelig på min mobil. Derfor har jeg også installert Google sin offisielle Google Analytics app. Den gir meg fryktelig mye innsikt. Noen ganger litt for mye også. Hvis jeg kun vil ha et raskt «snapshot» trenger jeg ikke en like omfattende oversikt. Derfor har jeg sverget i flere år til Analytiks-appen.

Den har derimot ikke vært utviklet på flere år, men det har ikke spilt noen rolle. Den gav meg akkurat det jeg ville ha – et raskt overblikk over tilstanden på HansPetter.info. Med iOS 11 som jeg oppgraderte til for kort tid siden, sluttet derimot Analytiks-appen å fungere. Og derfor måtte jeg finne meg en annen app. Valget falt på GAget.

PS: Den finnes også som en egen app for MacOS

Med GAget får jeg nesten alt jeg «trenger» i vite der og da;

Google Analytics

Det er fortsatt et par ting jeg savner, som jeg likte med Analytiks;

GAget er derimot det nærmeste jeg har kommet til Analytiks. Har du andre forslag til tilsvarnede apper som gir deg et enda bedre snapshot, må du gjerne tipse meg i kommetarfeltet under.

GAget laster du ned her fra App Store