fbpx
fremtiden

Fremtiden er falsk – The Future is Fake

Jeg skriver på et nytt foredrag om dagen. Om hvordan fremtiden vil bli preget av kunstig intelligens, 3D-printet mat, virtuelle verdener, syntetiske stemmer, implantater, falske nyheter, deepfakes, med mer. Om en falsk fremtid på godt og vondt. 

127 synonymer for falsk

Ikke la deg bli villedet eller blendet av tittelen, som med viten og vilje kan oppleves negativ. Ordet falsk har ifølge Synonymordboka.no 127 synonymer. Som for eksempel kunstig og syntetisk. Kunstig intelligens. Syntetiske stemmer. Eller mennesker. Virtuelle som sådan. For det er ingen tvil om at teknologien vil erstatte mye av biologien i tiden som kommer.

Abonner og lytt på Hans-Petter og Co via Apple PodkastSpotifyOvercast eller Acast.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

En bærekraftig klesbransje i metaverset

Teknologien skal ikke bare redde kloden, men også vi mennesker. Som vil bli falske i form av implantater. Og som vil leve store deler av livet i en virtuell verden. I metaverset. Hvor klesbransjen vil være bærekraftig og hvor stadig mer av maten vi vil spise, vil være falsk. 3D-printede burgere den ene dagen. 3D-printede organer den andre.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

Fremtiden er i alle fall ikke kjedelig. Og jeg gleder meg til å komme meg ut på farta i 2022 og holde foredraget. På en ekte scene. Foran et ekte publikum.

Book meg opp via Talerlisten for eksempel,

Håper vi sees.