fbpx
Oslo Business Forum

Fra BI til Barack – Episode 45

Gjest er daglig leder og med-gründer av Oslo Business Forum, Christoffer Omberg.

Du skal ha sovet godt i timen, eller timene, hvis du aldri har hørt om Oslo Business Forum. En lederkonferanse som ble startet for 3 år siden av to unge BI-studenter, som hadde en drøm om å stable på beina en konferanse og en møteplass for ledere og beslutningstagere.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

 

Fra BI til Barack

Det begynte med Alex Ferguson i 2016 og toppet seg på mange måter med Barack Obama i 2018. Det begynte med nesten konkurs, mens gutta bak Oslo Business Forum solgte billetter for over 22 millioner kroner i fjor.

25. september i år er det atter igjen duket for en ny OBF-konferanse. Denne gangen er det den tidligere statsministeren i Storbritannia, David Cameron, som er trekkplasteret.

Verktøy og teknologi

For kort tid siden traff jeg en av gutta fra Oslo Business Forum, Christoffer Omberg. Ikke for å prate nødvendigvis så mye om konferansen, men mer om hvordan Christoffer og Marius – og resten av de ansatte i OBF jobber. Hvilke teknologiske verktøy de bruker – for interne og eksterne formål. Teknologi og verktøy som de aldri hadde klart seg uten.

Aktuelle lenker fra episoden