fbpx

Slik fjerner du Donald Trump fra internett

Bruker du Google Chrome til å surfe på internett? Er du «drittlei» av å lese om Donald Trump? Da kan du enkelt og greit installere et lite innstikk for å bli kvitt han fra avisene.

Det skrives enorme mengder av journalistikk om Donald Trump. Og etter at han har blitt USAs siste president kommer det nok ikke til å skrive noe mindre om han heller. The New York Times varsler at de vil investere 5 millioner dollar for å dekke «The Donald», og i Norge har også flere mediehus varslet at de vil plassere journalister i USA for å komme tettest på presidenten og «stemningen«.

Sannsynligheten for at du blir lei av å lese om Donald Trump er «overhengende» stor.

Fra å nesten være fraværende i mediebildet frem til 2015, «teppelegges» norske og utenlandske medier av den nye amerikanske presidenten, noe både Retriever- og Google Trends-kurvene bekrefter klart og tydelig.

*Kilde: Retriever

*Kilde: Google Trends

Forsvinner på internett, men ikke som president

Blir du regelrett «drittlei» av å lese om Donald Trump, og vil du sikre deg mot fristelsen til å lese noe om han, kan du veldig enkelt fjerne Donald Trump fra internett med et lite innstikk til din Google Chrome nettleser.

Med Trump Filter forsvinner Donald Trump som dugg for solen.

En sak som handler om Donald Trump som du for eksempel finner på Facebook, vil rett og slett forsvinne når du klikker på den:

*Kilde: Med og uten Trump-filter, fra henholdsvis Google Chrome og Apple Safari

Med både Donald Trump-filter og AdBlock er det ikke mye igjen av VG.no. Lover som sagt å skru av annonseblokkeringen så fort VG.no kommer opp med relevant reklame ;)