fbpx
teknologi

Favoritt-produktene mine fra året som gikk

Fra nesten 30 nye og gamle teknologi-produkter jeg har brukt i 2018, har jeg kåret en klar vinner.

Fra Tesla til selfie-stang

Alt fra min Tesla Model X til Google Home-produktene er med. Og jeg har vurdert produkter jeg bruker hjemme, på jobb og på reise. Hadde jeg klart meg uten? Vil jeg klare meg uten? Hvor mye bruker jeg de aktuelle kandidatene? Kan selfiestangen fra Sudo stikke av med seieren? Eller Siemens smarte kaffemaskin (sponset)? Er jeg tilstrekkelig fornøyd med min MacBook Pro, eller elsker jeg min nye iPad Pro mer?

Og vil årets favoritt i 2018 bli en favoritt i 2019 også?

Episode 6 av «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter»

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Nå også som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast også.