fbpx

Tagg bilder på Facebook mot din egen side for økt oppmerksomhet!

Facebook har lansert fototagging til Pages

Tagg bilder på Facebook mot din egen side for økt oppmerksomhet!

Med 600 millioner brukere og over 3 milliarder nye bilder lastet opp på Facebook hver måned representerer tagging en stor mulighet for å skape spredning.

Frem til nå har det kun vært mulighet til å tagge personer i bildene, men i går lanserte Facebook tagging mot sider – i første omgang kun mot kategoriene Brands, Produkter og Personer, men endog!

Facebook selv sier følgende om de nye mulighetene:

«En side kan tagges overalt på et bilde og som kan vises i Photo Viewer. Disse bildene vil vises på kategorien bilder på siden sin, og ikke på veggen. I tillegg kan en side merkes av alle på Facebook, ikke bare personer som liker siden din i utgangspunktet.»

Dette kan by på store muligheter for selskaper som har en Facebook-side og som ønsker økt eksponering. Har noen tatt et bilde under et møte, seminar, konferanse eller hva det måtte være, kan vedkommende – uten å like siden din i utgangspunktet, og uten å være administrator – nå tagge selskapet som arrangerer konferansen, for dermed å øke antallet bilder bedriftssiden har, synlighet, potensiell trafikk og ikke minst være med på å øke antallet medlemmer av siden.

Slik gjør du det:

Alle bilder du har lagt opp selv, eller bilder andre har tagget deg, selskapet eller produktet du har en Facebook-side til, vil nå vises under Bilder på din Facebook-side i venstre menyfelt!

Hva tror du selv, positivt eller negativt?

Flere eller færre bilder som vil bli tagget?

3 milliarder bilder i dag per måned, hvor mange flere blir det neste måned?