fbpx
endringsledelse

Endringsledelse, omstilling og innovasjon – Episode 55

Heidi Sperre gjester podkasten denne gangen. Hun er gründer og daglig leder i digital-byrået Fly AS, og begynte nylig på sin masterutdanning i endringsledelse.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Gründer og digital rådgiver

Heidi Sperre er fra Bergen, hvor hun blant annet jobber som daglig leder og digital rådgiver i selskapet hun selv etablerte, Fly AS. Hun er faktisk intet mindre enn en digital sosiolog med mastergrad i Community Work med spesialisering i sosiale medier.

Hun er også medprogramleder for podkasten Sosialt Sett, sammen med Astrid Valen-Utvik og har en spesiell sans for det estetiske. Hun trives med å jobbe «hands-on», noe som førte til at hun i 2018 kåret til “Årets sosiale medier rådgiver” under Social Media Awards.

Endringsledelse, omstilling og innovasjon

Jeg inviterte ikke Heidi til podkasten for å snakke om sosiale medier, men om endring. Og da mest av alt om endringsledelse, innovasjon og omstilling. Jeg traff henne i Bergen, nærmere bestemt på Hotel Norge, hvor jeg hadde tidligere på dagen holdt et foredrag, og mitt første spørsmål måtte bli hvorfor hun i det hele tatt velger å starte på en masterutdanning i endringsledelse nå!

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsorer