fbpx
KRY

En lege i lomma

Som menn flest vegrer jeg meg til å gå til legen. Med KRY har jeg legen egentlig alltid med meg. I lomma. På min smarttelefon. Friksjonsfritt og alltid tilgjengelig. 

Dør før jeg går til legen

Neida. Jeg er ikke så gal. Samtidig er jeg på mange måter litt som veldig mange andre menn; Jeg vegrer meg til å gå til en lege. På den ene siden kan jeg tro at den lille kulen under haken er kreft og at jeg snart skal dø. På den andre siden orker jeg ikke å booke en legetime for å få det avkreftet.

Visstnok skal den viktigste årsaken til at vi menn vegrer oss for å gå til legen, være at vi er redde for å få beskjed om at vi har en alvorlig sykdom. For mitt vedkommende er det en mye enklere årsak. Jeg orker ikke. Jeg satser heller på at det går over. «So far, so good». (Bank i bordet).

Friksjonsfri legetime med KRY i lomma

Det er mange årsaker til at jeg satser på at det går over. Den viktigste er (muligens) at jeg nesten aldri er syk. Bank i bordet. De siste 4 årene har jeg aldri vært så dårlig at jeg har måttet kansellere et foredrag eller kurs. Ungene våre er heller ikke ofte dårlige. Ei heller min kone. (Bank i bordet).

 

KRY

 

Men jeg har selvsagt opplevd at jeg ikke har vært 100 prosent «pigg» og at jeg kunne ha blitt raskere restituert hvis jeg hadde kommet meg til legen, fått en resept og fått i meg litt medisin.

Det er her KRY kommer inn for min del. Det koster så utrolig mye mindre i tid (og styr) å ta en prat med en lege fra KRY. Rett fra mobilen. Uansett hvor jeg befinner meg. Jeg kan være i Nord-Norge på et oppdrag og få en lege fra KRY på under en halvtime. Jeg kan være på ferie på Bali med hele familien og få råd om hva jeg bør kjøpe til ungene mine fordi de har dratt på seg en god «Bali Belly». Eller jeg kan våkne opp med tidens forkjølelse og et møkkavær på utsiden av døra.

 

KRY

Sikkert som banken

KRY er ikke bare enkelt å ta i bruk og billig å bruke. Ventetiden er på maksimalt en halvtime og koster 350 kroner for voksne og 200 kroner for barn. Men det er trygt og sikkert å bruke også, noe som er svært viktig synes jeg. Du logger deg på med BankID – på samme måte som du gjør mot din bank, forsikringsselskap og andre tjenester.

 

KRY

 

Du kan også være sikker på at alt du og din lege fra KRY snakker om via video-samtalen er underlagt taushetsplikt. Og det spiller ikke noen rolle om du trenger en lege å prate med søndag kveld eller onsdag morgen.

Lege i lomma

Jeg har så mye fra før av i lomma mi. Altså i min smarttelefon. Så hvorfor ikke ha en lege der også. En lege som ikke bare kan stille en diagnose, men som også kan hjelpe meg med å bestille medisiner, få henvisning til en lege eller fornye resepter. Uten at jeg behøver å kle på meg. Uten at jeg trenger å sette meg i bilen eller hive meg inn på en t-bane. På samme måte som jeg ikke lengter tilbake til den tiden hvor jeg måtte dra til «videosjappa» for å leie meg en film, trenger jeg ikke å dra til legen for å finne ut at jeg ikke skal dø (ennå).

Jeg tar i mot alle tjenester som reduserer eller fjerner friksjon med åpne armer. Derfor synes jeg KRY er gull når og hvis jeg eller noen i familien min skulle ha behov for en liten konsultasjon med en lege. Om vi så er hjemme eller borte. I Norge eller i utlandet.

For meg er det en trygghet å vite at jeg har en lege i lomma.

Skader ikke å prøve KRY!

Prøv KRY du også. Ut november 2018 gir KRY 100 kroner i rabatt på første konsultasjon, hvis du bruker rabattkoden: hanspetterinfo

Last ned KRY så slipper du å vegre deg for å gå til legen.