fbpx
Live shopping

Elkjøp satser på den nye «megatrenden» – Live shopping

Stadig flere tester ut nye måter å drive butikk på, som følge av vår nye digitale hverdag. Fredag 27. mars startet Elkjøp med «Live shopping», hvor du får live assistanse og veiledning fra ansatte i butikk via Microsoft Teams.

Live shopping

Dagens nye digitale hverdag er preget av hjemmekontor og hjemmeskole. Elkjøp har valgt å møte den nye hverdagen med Live shopping som skal opplevelsen av å være i et av Elkjøp sine varehus. Med Live shopping-tjenesten skal kundene til Elkjøp få rådgivning og hjelp som de er vant med, også når det ikke er mulighet for å forlate hjemmet sitt.

Microsoft Teams

Tjenesten fungerer slik at man gjennom Elkjøps nettsider booker 20 minutter med Live shopping. Deretter vil vi som kunder få en lenke til videokonferansetjenesten Microsoft Teams, hvor du vil møte en av Elkjøp sine spesialister. Hvilken kategori kundene ønsker hjelp med, velges på forhånd. Deretter tar en Elkjøp-ansatt deg med rundt i butikken, svarer på spørsmål og veileder etter behov.

 

– Vi er alle rammet av Corona-epidemien på en eller annen måte. Og det er ingen tvil om at dette er en situasjon som er spesiell og krevende. Det aller viktigste for oss nå er å ivareta alle ansatte og kunder. Det er nye behov som har meldt seg hos forbrukerne, og det må vi lytte til samtidig som vi snur oss raskt, sier administrerende direktør i Elkjøp, Fredrik Tønnesen.

Live shopping

* Administrerende direktør, Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen

Fra TV shop til Live shopping

Elkjøp har i løpet av den siste tiden kommet med flere tiltak for å gjøre det enklere, tryggere og smidigere å handle. I løpet av de siste dagene har Elkjøp lansert tidligere åpningstider for eldre og mennesker i risikogrupper, klikk og hent på parkeringsplassen, kontaktløs betaling med Vipps i samtlige butikker og nå LIVE shopping.

 

– Det er viktig at vi tar sjanser og lanserer nye tjenester vi har tro på at kundene våre ønsker seg. Denne gründerånden vi nå opplever internt, imponerer meg og gjør meg vanvittig stolt, sier Elkjøp-sjefen.

 

Live shopping hos Elkjøp vil være tilgjengelig i løpet av fredag 27. mars på elkjop.no.