fbpx

Delingsdugnaden – Kunstig intelligens og markedsføring

Delingsdugnaden ble lansert onsdag 13.mai av NHO, sammen med flere av Norges største selskaper. Hensikten er å bidra med gratis kompetanse til permitterte og arbeidsledige som følge av koronakrisen.

Dette er HansPetter.info

Hans-Petter Nygård-Hansen er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier, forfatter, programleder og har vært selvstendig næringsdrivende siden 2014. Han skriver om hvordan teknologi påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info og snakker om det på podkasten «Hans-Petter & Co» og på YouTube-kanalen hans.

Hans-Petter er en av Norges mest populære foredragsholder og har «holdt på med data i over 40 år». Han har lang og bred erfaring fra det europeiske IT-markedet, hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Under finner du 3 webinarer/foredrag. Alle tre handler om digital markedsføring.

10 råd til digital markedsføring under koronakrisen

 

Slik vil kunstig intelligens påvirke den digitale markedsføringen

Markedsføringstrender inn i et nytt tiår

 

For flere videoer kan du abonnere på Hans-Petter sin podkast og/eller YouTube-kanal. For tilgang til eksklusivt innhold kan du også bli «Opplyst»-medlem. Alternativt kan du bli en Bidragsnyter, hvor du kan bidra med 15 kroner i måneden for å støtte innholdsproduksjonen til Hans-Petter.