fbpx
Hjemmekontor

88 prosent svarer i en ny undersøkelse at det enten har gått veldig bra eller stort sett bra å jobbe hjemmefra de siste ukene. (Foto: Pexels/CC)

De fleste liker å jobbe hjemme og savner ikke kollegaene sine

Fersk undersøkelse avslører at kun 4 av 10 savner å være sammen med kollegaene sine. Og 9 av 10 synes det går veldig fint å jobbe hjemme.

Savner ikke kollegaer

88 prosent svarer i en ny undersøkelse at det enten har gått veldig bra eller stort sett bra å jobbe hjemmefra de siste ukene. Kun 4 av 10 svarer at de savner å møte kollegaene og være i et i fysisk arbeidsfellesskap.

Det kommer frem i en fersk undersøkelse YouGov har gjennomført på oppdrag fra forsikringsselskapet If. Et landsrepresentativt utvalg på 1010 personer over 18 år har deltatt.

Ikke vanskelig å skille mellom jobb og privat hjemme

Kun 4 av 10 svarer i tillegg at det er vanskelig å skille tiden mellom jobb og privat hjemmeliv, og det er nesten ingen – kun 1 av 3 som mangler ordentlig kontorstol og -bord, og gir uttrykk for at det begynner å slite på kroppen. I tillegg er det kun 1 av 10 som  jobber hjemmefra under koronasituasjonen som peker på at det har vært mange i husstanden – og trangt – slik at arbeidsforholdene ikke har blitt så bra.

Hele 9 av 10 svarer at det enten har gått veldig bra eller stort sett bra å jobbe hjemmefra de siste ukene.

Les hele pressemeldingen her.