fbpx

Cloze hjelper deg mot "zero inbox"-målet ditt og tar med seg sosiale medier i samme slengen!

Cloze prioriterer dine eposter og sosiale nettverk

Cloze hjelper deg mot «zero inbox»-målet ditt og tar med seg sosiale medier i samme slengen!

cloze-ipad-mini-overviewSliter du med å komme deg gjennom alle eposter? Vanskelig å svare på de viktigste epostene først, og drukner du i oppdateringer fra Facebook, Twitter og LinkedIn?

Det er mange som venter utålmodig på å få tilgang til Mailbox, men hvorfor vente når du kan laste ned Cloze allerede i dag. Og når den på toppen av det hele ser ut til å være enda bedre enn nettopp Mailbox, så er det vel ingen grunn til å vente. Cloze er en gratis app som hjelper deg å holde styr på alle de menneskene som er viktige for deg. Kom deg raskt  igjennom viktige eposter og hold deg oppdatert raskt og enkelt på Facebook, LinkedIn og Twitter i en samlet innboks som gir deg den oversikten og prioriteringen du aldri før har sett maken til!

Cloze integreres med Gmail, Yahoo, Outlook og Exchange-e-postservere, samt Twitter, LinkedIn og Facebook. Appen er i dag gratis tilgjengelig til iPhone eller iPad og brukes til å sjekke alle slags meldinger prioritert på hvor viktige de er. Viktigheten er basert på en score mellom 0 og 100.

Desto høyere score, jo høyere prioritet, og denne scoren blir kontinuerlig oppdatert.

De faktorene som går inn Cloze sitt forhold til scoren er:

Nydelig sorterte eposter, Facebook-, Twitter- og LinkedIn-meldinger

Cloze er en nytelse å bruke. Enkelt og intuitivt er det også, og eposter sammen med meldinger via de mest populære sosiale nettverkene kan enkelt likes, deles, retweetes, prioriteres eller flyttes for gjennomføring til en valgt dag og dato. Jeg lastet ned Cloze i går og etter noen timer med analyse av mine sosiale nettverk og eposter, fikk jeg følgende epost fra Cloze. Via Cloze.com fikk jeg nesten tilsvarende melding – illustrert i bildet til høyre under:

Cloze-status-hpnhansenCloze has finished analyzing your data.

Here’s a quick overview of the results:

Hva venter du på – test ut Cloze til iPhone og iPad du også – håndtering av epost og sosiale medier kommer aldri til å være det samme igjen!