fbpx

Effektive møter uten å reise - via Internett med lyd, bilde, video og chat - Beta løsning for inntil 4 samtidige brukere helt gratis!

Cisco WebEx – Online konferanseløsning i verdensklasse

Effektive møter uten å reise – via Internett med lyd, bilde, video og chat – Beta løsning for inntil 4 samtidige brukere helt gratis!

I min jobb i Cisco, som ansvarlig for Cisco sin Small Business satsning for nord Europa er det ikke særlig effektivt å reise rundt til alle land for møter som jeg kan ta via WebEx. Ikke bare sparer jeg meg selv for mye dødtid, men jeg sparer Cisco for utrolig mye kostnader – jeg får vært mye mer sammen med min familie, brukt mye mer av min arbeidstid på en effektiv måte – og jeg sparer også miljøet. Cisco WebEx er en løsning ALLE vinner på, og jeg bruker WebEx hele tiden.

Online konferanser skal ikke erstatte de «ekte» møtene, men via WebEx kan vi øke møtefrekvensen på korte møter, prosjektoppdateringer, produktpresentasjoner, opplæring med mer. Jeg kan møte mine kollegaer oftere – gjerne de som er i utlandet, men også for raske «on-the-go» møter hvor vi kanskje er på forskjellige steder.

Jeg bruker i dag WebEx på alle mine enheter – på min MacBook Pro, min iPhone og ikke minst på min iPad, men jeg må legge til kanskje at Cisco selvsagt også støtter PC-er, BlackBerry-er, og andre Smarttelefoner med Web browser støtte. Cisco WebEx gir deltagere mulighet til å dele presentasjoner, dokumenter, sin egen desktop – enkelt over Internett – men WebEx er også mye mer.

Markedets beste Online-Baserte-Møterom
Med integrert IP-Telefoni, støtte for bruk av Web-kamera for videokonferanse, integrasjon mot Cisco-Tandberg TelePresence, lynmeldinger, spørreundersøkelser og også muligheten til å ta over desktopen til andre – for support – er dette et uvurderlig verktøy for alle som har interaksjon og kommunikasjon med andre enn seg selv….med andre ord de fleste av oss….

Cisco WebEx Meet Beta er en gratis utgave av denne gullgruven – for inntil fire personer samtidig!

Med Cisco WebEx Meet har du i utgangspunktet to måter å delta i et møte på;

For å få tilgang til Cisco WebEx Meet må vi først få registrert deg på Cisco WebEx Meet. Klikk her for å gå rett til registreringssiden og klikk deretter på den grønne «Get it free now!» knappen! Når du har registrert din konto vil du umiddelbart få muligheten til å starte et møte, eller feks planlegge et frem i tid – slik:

Når du har startet et møte er det også du som “har ballen” – dvs det vil være din desktop som deles, din presentasjon som vises. Det er derimot ikke noe problem å “sentre ballen” til andre når det er behov for det, hvis det feks er en annen persons presentasjon dere skal se på, eller andre dokumenter som dere skal gå igjennom – alt styres online og sømløst. Kjører du feks et seminar og du ikke vil forstyrres (ikke like aktuelt med 4 brukere som når du holder et foredrag for 200 over WebEx) kan du enkelt mute alle andre også – og la de “rekke opp hånden” når de har noe å si – eller begrense det for eksempel til lynmeldinger – alt avhengig av hva du ønsker, og tilpasset veldig enkelt via noen enkle tastetrykk i menyen.

Millioner av WebEx brukere – verden over

Jeg vil anbefale alle å teste det her – ikke fordi det vil ta over face2face møter, men fordi et WebEx-møte fungerer glimrende til raske møter, hurtige oppdateringer og dermed perfekt til å øke frekvensen av antall ganger dere møtes — som komplimentær effektivt face2face-møter.

Jeg er stor tilhenger av WebEx, men det kan selvsagt også bli mye noen ganger, men jeg ville aldri gått tilbake til en hverdag slik jeg engang hadde det FØR WebEx. Cisco WebEx er alle tjent med å bruke, og med Cisco WebEx Meet Beta kan du selv teste det ut – gratis og uten forpliktelser!

Les mer om Cisco WebEx her også:

For å få tilgang til Cisco WebEx Meet må vi først få registrert deg på Cisco WebEx Meet.

Klikk her for å gå rett til registreringssiden og klikk deretter på den grønne «Get it free now!» knappen for å komme i gang.