fbpx

Gigabit‐ytelse til en tiendedel av prisen

Nye svitsjer fra Cisco setter ny standard for lav kost og høy ytelse

Gigabit‐ytelse til en tiendedel av prisen

Cisco introduserer nå en ny svitsj‐serie spesielt tilpasset mindre bedrifter. Serien har en svært lav inngangspris og byr på funksjoner som tidligere har vært forbeholdt de største virksomhetene. Med sin nye svitsj‐serie, Cisco 200 Series Smart Switches, vil Cisco for alvor ta opp kampen om de minste og kanskje mest kostnadsbevisste kundene i det norske markedet. Serien inneholder en rekke nye funksjoner, som dekker dagens krav til nettverksutstyr, men som frem til nå kun har vært tilgjengelig for langt dyrere produkter. Den nye svitsj‐serien kommer i ni utgaver og varierer i antall porter, hastighet og mulighet for å tilkoble utstyr som får strøm levert over Ethernet‐kabelen, slik som IP‐telefoner, trådløse aksesspunkter og IP‐baserte overvåkningskameraer.

Cisco Small Business ende-til-ende portefølje for SMB bedrifter

Den nye svitsj‐serien, som er et nytt tilskudd til Cisco Small Business‐porteføljen, består av såkalte WebSmart‐ svitsjer som garanterer kvalitetssikring av datatrafikk (Quality Of Service) samt høy grad av sikkerhet. Svitsjene installeres og administreres via et enkelt og intuitivt web‐basert grensesnitt. Med denne serien kan mindre bedrifter enkelt bygge et nettverk som sikrer at brukere og ansatte alltid har tilgang til nødvendig informasjon. Svitsjene har også strømbesparende funksjoner, som reduserer svitsjens strømforbruk med inntil 72 prosent ved at porter som ikke er i bruk, eller er tilknyttet enheter som er slått av eller er i dvalemodus, ikke bruker strøm.

Støtte for IPv6

Alle svitsjene i 200‐serien leveres med støtte for IPv6, som er den nye nettverksstandarden ‐ og for mange virksomheter også et absolutt krav, for å håndtere den økende mengden av IP‐baserte enheter som tilkobles nettverket. Ytelsesmessig er det heller ingenting å utsette på svitsjene, som har inntil 100 Gbps i total svitsjekapasitet, støtte for inntil 128 VLAN, Quality of Service, 802.1x for sikker autentisering av brukere og fire av ni modeller er i tillegg vifteløse og kan dermed plasseres i et kontormiljø uten at de skaper støy.

Viktige funksjoner:

Cisco 200 Series Smart Switches koster fra 1.300 NOK for en 24‐ports 10/100Mbps med to Mini‐GBIC for fiber‐ og Ethernet‐tilkobling til andre svitsjer eller nettverksutstyr. Samtlige svitsjer er tilgjengelige umiddelbart, og distribueres av EET og Techdata i Norge.

Cisco Small Business 200-serie presentasjon:

Høyoppløslige bilder av Cisco Small Business 200-serien:


For mer informasjon og kommentarer, vennligst kontakt:

Hans‐Petter Nygård‐Hansen

Ansvarlig for salg, marked og forretningsutvikling av Cisco Small Business i Nord‐Europa

Mobil: 91 19 57 04 / 23 27 36 76

E‐post: hhansen@cisco.com