fbpx
foredrag

Black Foredrag – 50 prosent rabatt ut november!

Jeg kaster meg på «Black Friday«-bølgen, og gir deg 50 prosent rabatt på alle foredrag- og konferansier-oppdrag som blir booket i løpet av november!

Black Foredragsrabatt

På jakt etter en engasjerende foredragsholder som kan holde et foredrag for store og små forsamlinger? Behov for et foredrag som handler om viktigheten av gode kundeopplevelser, eller om teknologiutvikling og kunstig intelligens?

Eller kanskje du ønsker booke et foredrag om hvorfor det er viktig å fortelle gode historier. Hva du bør vite om digital markedsføring, eller hvordan 5G, tingenes internett og kunstig intelligens vil påvirke våre liv og næringsliv.

Book nå, til halv pris!

Jeg var finalist som årets foredragsholder i både 2017 og 2018, og er en av Norges mest populære foredragsholder. Normalt tar jeg 35.000,- for et foredrag på mellom 45 og 90 minutter. Booker du meg inn for et foredrag eller for å være konferansier i løpet av desember 2019 eller januar 2020, innen utgangen av november 2019, gir jeg deg 50 prosent rabatt! 

Les mer om hvilke foredrag jeg holder og noen av dem jeg har holdt foredrag for her. Eventuelt kan du ta kontakt med meg i skjemaet under, for å booke meg til halv pris!