fbpx

#BirgersOterUtleie tegner ditt event

Det er mange måter å gjengi et arrangement på. Til #Markedssymposiet ble #BirgersOterUtleie hyret til å tegne konferansen.

Det er mange måter å skrive et referat på. Det er mange måter å gjengi en hel konferanse på. Vi kan skrive notater, filme foredragene, ta bilder av publikum og foredragsholdere, dele i sosiale medier og sende ut et nyhetsbrev i etterkant.

Alternativt kan man leie inn #BirgersOterUtleie til å tegne hele konferansen. SRF valgte sistnevnte.

Ordføreren åpnet #Markedssymposiet

Torsdag 12. februar var det duket for årets #Markedssymposium i regi av Salg og Reklameforeningen i Bergen. 150 deltagere og mange spennende foredrag stod på agendaen, og det hele ble høytidelig åpnet av den sjarmerende og karismatiske ordføreren i Bergen, Trude Drevland.

Trude Drevland nevner i sin åpningstale to gutter som skal gjengi hele #Markedssymposiet.

BirgersOterUtleie-start

#Markedssymposiet er i gang, og det samme er #BirgersOterUtleie

Birgers Oter Utleie består av to bergensere, Martin Lothe og Daniel Dahn. De er så kreative at det nesten er umulig å komme i kontakt med de. Jeg klarte å «snike» til meg et visittkort fra en av illustratørene, Martin Lothe, men ble egentlig ikke så mye klokere av det. Visittkortet innholder kun tittelen «pengetrikser» og link til www.birgers.no, som igjen peker på Birgers Oter Utleie – hvis begge ikke inneholder noen form for kontakt informasjon.

BirgersOterUtleie-lunsj

Ved lunsjtider begynner #markedssymposiet å ta form

Via Instagram klarte jeg å finne frem til profilen til Martin Lothe, og der finner jeg linken til hans egen hjemmeside, og her finner du kontaktinformasjon i form av et telefonnummer og en epost-adresse. Et google-søk senere har jeg også funnet frem til Martins Twitter-profil.

BirgersOterUtleie-snart-ferdig

#Markedssymposiet går mot veis ende, og #BirgersOterUtleie er snart ferdige med sin «oppsummering»

Daniel Dahn sin Instagram-profil er langt mer kryptisk, men det holder med Martins kontaktinformasjon om du skulle ønske å booke opp #BirgersOterUtleie til å tegne ditt event.

Booker dere inn «gutta» får dere garantert et minne for livet og et event dere kan henge på veggen, slik SRF fikk etter #Markedssymposiet:

#Markedssymposiet er ferdig, og det samme er bildet til #BirgersOterUtleie.

Disclaimer: Bildet er gjengitt med tillatelse fra Birgers Oter Utleie. Verken Martin eller Daniel har bedt meg om å skrive denne bloggposten, og jeg får ikke et rødt øre for det heller. Dette er utelukkende motivert av egen entusiasme og glede.